2023 THYAO Hise Yorumu ve Teknik Analizi

556

19 Mart 2023 EconomIcon



Yatırımcıların Son Dönemde En Çok Merak Ettiği Hisse THYAO! Türk Hava Yolları Teknik Analizini Sizler İçin Hazırladık!

Son dönemde yaşanan düşüşler ve sakin görünümü ile THYAO yatırımcılarını meraklandırdı. Peki THYAO için hedef fiyatlar ve THYAO için dikkat edilmesi gereken seviyeler neler? THYAO teknik analizinde hepsini yer verdik.

THYAO Teknik Analizi

THYAO teknik analizinde ilk bakacağımız gösterge RSI göstergesidir. RSI göstergesi şuan aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Bu bölgede bulunması analistler tarafından alıma uygun olarak belirtilir. RSI göstergesinde geçmişte işaretlediğim diğer iki bölge ile aynı seviyede bulunuyoruz. Geçmiş verilere göre RSI bu seviyeye dokunmasının ardından tekrar yükselişe geçmiş görünüyor. O nedenle şuan oldukça kritik bir bölgede bulunuyoruz.




Macd indikatörümüzde ise kırmızı çubukların kapanmasının ardından beyaz çubuklar ile düşüşün sonuna gelindiğini görecek iken son gün gelen düşüş ile tekrar negatife dönüş yaşanıdı. Bu durumda yarın yani pazartesi günü gelecek veriler oldukça önemli. Parabolic sar göstergemiz de şuan negatif görünümde bulunuyor. Fakat olası bir yükselişte pozitife dönmesi an meselesi.

THYAO için önemli seviyelere bakacak olursak, 125 TL seviyesi hisse için oldukça önemli bir seviye. 125 seviyesinin altına düşülmesi yani hissenin 125 TL üstünde tutunamaması durumunda düşüş derinleşebilir. Bu durumda 117 TL ve 104 TL seviyeleri izlenebilir. Direnç seviyeleri yani THYAO hedef seviyelerine bakacak olursak, 136 TL – 145 TL ve 147 TL seviyeleri hisse fiyatı için oldukça önem teşkil ediyor. Bu seviyeleri aşması durumunda yükselişin devamı beklenebilir.

Yarın kapanışta hissenin 125 TL üzerinde kalması çok önemli. Altına inmesi durumunda ise dikkatlice izlenmeli.

Bu yazımızda THYAO için teknik analizimiz, THYAO önemli seviyeleri ve THYAO hedef fiyatlarını sizler ile paylaştık. Yazımızda herhangi bir yatırım tavsiyesi yer almamaktadır. Yatırımcılar kararları kendileri vermelidir. EconomIcon sadece teknik analiz yöntemi ile grafik yorumlaması yapmıştır.

Türk Hava Yolları (THYAO) son çeyrek bilançosu için aşağıdaki yazıya tıklayabilirsiniz.

THYAO Bilanço Değerlendirmesi İçin TIKLAYINIZ.

Uygulamamızı İndirmeyi Unutmayın