2023 Şubat Ayı Oyak Yatırım Hisse Önerileri

1.149

2 Şubat 2023 EconomIcon




Oyak Yatırım Tarafından Paylaşılan, 23 Sektör ve 64 Hisseyi İçeren Listeyi Sizler İçin Hazırladık!

Oyak Yatırım hisse senedi değerleme tablosunda diğer yatırım şirketlerinin hedef listelerine göre çok daha fazla hisse senedi bulunuyor. Hisse senetlerinin hedef fiyatları, getiri potansiyelleri ve hisse senetlerine ait tavsiyeler yer alıyor. Oyak Yatırım “AL ya da SAT” gibi öneriler yerine “EÜ, EP ve EA” gibi tavsiye terimleri kullanıyor. Getiri potansiyeli yüksek hisselerde EÜ yani Endeks Üzeri getiri, getiri potansiyeli düşük hisselerde EP yani Endekse Paralel ve getiri potansiyeli olmayan ve eksi getiri sağlayacak hisselerde ise EA yani Endeks Altında terimleri kullanılıyor.

Oyak Yatırım hisse öneri ve tavsiye listesinin 23 sektörü içerdiğini belirtmiştik. Liste Borsa İstanbul’un oldukça önemli sektörlerini içeriyor. Bu sektörler arasında Demir ve Çelik, Havacılık, Petrol ve Kimya, Bankacılık ve Holdingler gibi önemli sektörler bulunuyor. Bu sektörlere mensup hisse senetlerinin de hedef fiyat ve önerileri listede yer alıyor. Listeyi incelemek için aşağıdaki görselleri kontrol edebilirsiniz..




Listede gördüğünüz gibi bazı hisselerden çok yüksek getiri beklenirken bazı hisselerde ise düşüşün devam etmesi bekleniyor. En çok yükseliş beklenen hisselerde %118 yükseliş beklentisi ile ODAS, %112 yükseliş beklentisi ile AEFES, %96 yükseliş beklentisi ile YKBNK, %88 yükseliş beklentisi ile BASGZ ve %82 yükseliş beklentisi ile CCOLA listede yer alıyor.

Düşüş beklenen hisselerde ise, -48% düşüş beklentisi ile KOZAL, -18% düşüş beklentisi ile ASELS ilk sıralarda yer alıyor.

Oyak Yatırım 2023 hisse önerileri bu şekildeydi. Farklı yatırım şirketlerinin 2023 yılı için hedef fiyat ve hisse önerilerini paylaşmaya devam edeceğiz.




Uygulamamızı İndirmeyi Unutmayın