2023 Şubat Ayı İş Yatırım Hisse Önerileri

700

1 Şubat 2023 EconomIcon




Borsa İstanbul’da En Çok Hisse Tahmini Yapan İş Yatırım Hisse Öneri ve Tavsiyelerini Sizler İçin Listeledik!

İş Yatırım, yıllardır hisse öneri ve tavsiyelerinde bulunmaya devam ediyor. Bizim de gözlemlerimize göre şirketin son 2 yıldaki tahminlerinin neredeyse hepsi gerçekleşti ve tahminler kapsamında yatırım yapan yatırımcılar ise portföylerine değer kattı. Bu bağlamda şirketin hisse tahmini ve hedef fiyatı faaliyetleri oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor. Bizde takipçilerimiz için İş Yatırım Hisse Öneri ve Tavsiyelerini listeledik. İş Yatırım hangi hisseleri öneriyor? İş Yatırım hisse hedef fiyat tahminleri ne yönde? gibi soruları cevaplayacağız.

İş Yatırım hisse hedef fiyat, öneri ve getiri potansiyelleri toplamda 31 hisse senedini içeriyor. Bu hisseler farklı sektör ve endekslerde bulunuyor. Şirketin getiri potansiyeli en yüksek önerisi %80 oranında bulunurken getiri potansiyeli en düşük önerisi %0,41 oranında bulunuyor. Aşağıdaki listelerde İş Yatırı hisse öneri ve tavsiyeleri getiri potansiyeli en yüksek olanlara göre sıraladık. Getiri potansiyeli en yüksek olan hisse en başta yer alacak iken getiri potansiyeli en düşük hisse en sonda yer alacak.

 

İş Yatırım hedef fiyat ve hisse önerilerine göre en çok yükseliş beklenen hisse senedi %80 yükseliş beklentisi ile TRGYO olurken, ikinci sırada %70 yükseliş beklentisi ile EKGYO, üçüncü sırada %66 yükseliş beklentisi ile ANHYT, dördüncü sırada %65 yükseliş beklentisi ile MAVI, beşinci sırada %47 yükseliş beklentisi ile ARCLK, altıncı sırada %75 yükseliş beklentisi ile OZKGY ve yedinci sırada %43 yükseliş beklentisi ile TAVHL bulunmaktadır.




İş Yatırım hisse öneri ve tavsiyelerine genel olarak baktığımızda gayrimenkul şirketleri dikkatimizi çekiyor. İş Yatırım gayrimenkul şirketlerinden oldukça yüksek getiri beklerken hedef fiyat tahminleri genel olarak %45 üzerinde görünüyor. Özellikle TRGYO da %80 yükseliş beklentisi ise oldukça dikkat çekerken, EKGYO’da da %70 yükseliş beklentisi dikkat çeken bir diğer hedef fiyat. Bu bağlamda İş Yatırım hedef fiyat tahminlerine göre 2023 yılında gayrimenkul sektöründe pozitif yönde hareketlenmeler görülebilir. Şirket sigorta şirketlerinde de önemli bir yükseliş bekliyor gibi görünüyor. ANHYT ve TURSG’nin ilk sıralarda bulunması dikkat çekiyor.

Yatırım şirketlerine ait hisse öneri ve tavsiyeleri web sitemizin “Blog” kısmında paylaşmaya devam edeceğiz. Daha fazla hisse önerisi ve tavsiyesi için Blog kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla hisse önerisi ve tavsiyesi için TIKLAYINIZ. 

Uygulamamızı İndirmeyi Unutmayın