2022 ve 2023’de Mutlaka Takip Edilmesi Gereken Kripto Paralar

420

3 Ağustos 2022 EconomIcon

Bitcoin’in 2022 Haziran Ayında 17 bin 600 doları görmesinin ardından tekrar yükselişe geçti ve 24 bin 700 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

Ethereum ise dip seviyeyi görmesinin ardından Bitcoin’den daha iyi bir performans göstererek %60 yükseldi ve 1700 dolara kadara bir yükseliş gösterdi.

1- Ethereum (ETH)

Gerek teknolojisi ile gerekse arkasındaki ekip ile her zaman sağlam bir proje olmaya devam ediyor. Yakında gelecek olan güncelleme ile de daha iyi fiyatları göreceğini düşünüyoruz.

2- Cardano (ADA)

Çok sert yükselişler ve düşüşler yaşamakla birlikte hala yüksek bir potansiyele sahip. 3.5 dolara ulaşmasının ardından 0.40 cente kadar düştü. Fakat gelecek boğa döneminde zirve fiyatını da geçerek yatırımcılarını oldukça mutlu edebilir.

3- APE 

Ape Coin, meşhur Ape Yacht Club NFT grubunun coin versiyonu olarak kripto piyasasında yer alıyor. Arkasında güçlü grupların yer alması ve NFT sektörünün de başında gelmesi nedeniyle boğa sezonunda çok yüksek potansiyellere sahip

4- Unıswap (UNI)

Ethereum balinalarının gözü UNI coin üzerinde. Son zamanlarda balinaların odak noktası olmuş durumda ve 3 dolarlardan tekrar 9 dolara kadar yükselmekte.

5- Tron (TRX)

Tron ayı döneminde düşüşlere karşı en sağlam duran ve çok az kayıp veren coinlerin başında geliyor. İnanıyoruz ki boğa döneminde de bu durum yükselişine yansıyacaktır.

6- Polygon Matıc (MATIC)

2021 boğa sezonunda isminden oldukça bahsettirmişti. Ayı sezonunda sert kayıplar yaşasa da öncü teknolojisiyle daha iyi şekilde toparlanacak ve tekrar konuşulmaya başlanacaktır.

Bu yazımızda sizler için 6 adet favori kripto parayı paylaştık ve yorumladık. Serinin devamı gelecektir. Bizi takip etmeyi unutmayın!

Uygulamamızı İndirmeyi Unutmayın